Horsens Løbet 2024

Gør dig klar til den 48. udgave af det ikoniske Fit&Sund Horsens Løb!

Den 1. juni 2024 samles vi igen på den legendariske dyrskueplads i Horsens for at fejre endnu et år med motionsglæde, fællesskab og fantastiske præstationer! Fit&Sund Horsens Løbet er ikke bare en begivenhed - det er en tradition, en hjertelig velkomst til alle horsensianere til at løbe, gå og nyde naturen sammen.

Gennem årene har vores løb været et strålende samlingspunkt for byen, hvor generationer af løbere har skabt minder og styrket båndene i vores fællesskab. Og dette år lover vi at gøre det endnu mere mindeværdigt!

Tag med os på en rejse gennem skovene omkring Åbjergskoven, hvor hver sti fortæller historier om styrke, udholdenhed og fællesskab. Uanset om du er en garvet maratonløber eller en nybegynder, har vi den perfekte distance til dig - vælg mellem 5 km, 10 km, halvmarathon, 5 km walk eller 15 km walk. Og lad os ikke glemme vores yngste deltagere, som vi fejrer med specielle børneløb!

Så grib chancen, sæt dine mål og bliv en del af Horsens' mest ikoniske løbebegivenhed - Fit&Sund Horsens Løbet 2024! Tilmeld dig nu og vær med til at skrive endnu et kapitel i vores løbehistorie! 

Der vil også være mulighed for at eftertilmelde sig på løbspladsen d. 1/6 2024.

Distancerne
Der vil være 2 forskellige børneløb indelt i aldersgrupperne førskolebørn og 0-2. klasse.
Derudover afvikles der også et juniorløb for børn i 3-5. klasse.

For voksne samt børn med mod på længere distancer vil det være muligt at vælge imellem:
  • 5 km
  • 10 km
  • Halvmarathon
  • 5 km Walk
  • 15 km Walk

Se ruterne her

Tilmeld dig her